Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M)
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 100 g Milch
- 1 TL Semmelbrösel
- 60 g Hartkäse, in Stücken
- 150 g Schinken, in Stücken
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 681 kJ / 163 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Eierschöberl
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Butternockerl
40min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Kirschenstrudel
1h 45min
Leichte Käsesuppe
25min
Bröselknödel
40min
Polsterzipfl
2h 10min
Kräuterschöberlsuppe
35min