Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Krautfleckerl
40 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Wurstaufstrich
10min
Fisolengulasch
1h 10min
Wurstknödel
1h 20min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eiernockerl
30 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Bröselknödel
40 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min