Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Krautfleckerl
40min
Grießkoch mit Orangenfilets
20min
Eiernockerl
30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Fisolengulasch
1h 10min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30min
Bröselknödel
40min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.