
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 174 kcal / 726 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
Alternativní recepty
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Wurstknödel
1hod. 20min
Waldviertler Knödel
1hod.
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1hod. 30min
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1hod. 25min
Wurstaufstrich
10min
Eiernockerl
30min
Bröselknödel
40min
Fisolengulasch
1hod. 10min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min