Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di yogurt naturale
- 800 g di latte intero
- 40 g di zucchero (volitelně)
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Ricotta (TM6)
16h 30 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt alla vaniglia
12h 20 min
Yogurt con latte condensato
12u. 10min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12u. 10min