Kompatibilní verze
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mangold-Joghurt-Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Mangold-Blätter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- 1 TL Salz
Köfte (Frikadellen) und Butter-Chili-Sauce
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 25 g Olivenöl
- 160 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- 580 g Wasser
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
- Mehl zum Bemehlen der Köfte
- 2 EL Butter
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2703 kJ / 645 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min