Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten, frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten, halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießhelva - İrmik Helvası
1hod. 25min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min