Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten, frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten, halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min