
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel glatte Petersilie frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 493 kcal / 2065 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1hod.
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1hod. 15min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Pilaw-Reis
40min
Bulgurpilaw mit Fenchel und Kräuterdip
1hod.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1hod.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2hod.
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1hod. 10min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1hod. 10min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14hod.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14hod.