Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Rillettes de poulet
6h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Soupe au lait ribot
40min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de porc et de canard
7h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de porc tradition
12h
Rognons de veau sauce madère
20min