Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Rognons de veau sauce madère
20min
Délice de foies au riesling
2u. 50min
Terrine bressane
24 godz.
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de porc et de canard
7h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de canard
2h 30 min
Palette à la diable
1h