Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 langoustines crues
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de cognac
- 100 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 12 brins d'estragon frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 242 kJ / 58 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min.
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Eclairs saumon-Passion
2u.
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min.