Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 langoustines crues
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de cognac
- 100 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 12 brins d'estragon frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 242 kJ / 58 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 Std. 45 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1h 30min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min