
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 299 kcal / 1247 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
Alternativní recepty
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1hod.
Fontainebleau et coulis de fraises
5hod. 10min
Glace au litchi, coulis de framboise
6hod. 20min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2hod. 30min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Cheesecake à l'avocat
13hod. 30min
Cheesecake et coulis de fraises
1hod. 5min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24hod.
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2hod.
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3hod. 30min