Glace à la verveine et coulis de framboises

Glace à la verveine et coulis de framboises

4.8 28 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 16hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 350 g de lait
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 bouquet de verveine fraîche
  • 4 jaunes d'œufs
  • 5 c. à soupe de sucre blond
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs type Maïzena
  • 350 g de framboises
  • 50 g de sucre en poudre
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 100 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 1247 kJ / 299 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...