Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1247 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 godz. 40 min
Glace mangue-Passion
12h
Pêche Melba
6u.
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15min
Poptail Cointreau fizz et sorbet à la cerise
3h 10min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6u. 20min
Pannacotta betterave-framboise
3h 20min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Sorbet à la fraise
12h