Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1247 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12hod.
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Pavlova aux fruits rouges
4hod.