Glace à la verveine et coulis de framboises
TM6 TM5

Glace à la verveine et coulis de framboises

4.7 (26 hodnocení)

Suroviny

  • 350 g de lait
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 bouquet de verveine fraîche
  • 4 jaunes d'œufs
  • 5 c. à soupe de sucre blond
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
  • 350 g de framboises
  • 50 g de sucre en poudre
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 100 g d'eau

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1247 kJ / 299 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
35 g
Tuk
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty