Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1247 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gelée de framboise
6 Std.
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10 min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Sorbet abricot, éclats de pistache
12 godz. 30 min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4sa 40 dk
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min