Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fruits de la Passion, la chair seulement
- 90 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 165 g de sucre de canne
- 75 g de farine de blé
- 4 œufs, légèrement battus
- 125 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3372 kJ / 806 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15 min
Pudding de pain aux fruits rouges
Žádné hodnocení
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Crème onctueuse maïs, vanille, orange et popcorn
25 min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50min
Crème au chocolat à la crème de coco
2u. 35min
Kouign-amann
4h
Riz au lait crémeux
1h 15min
Quindim (flan coco brésilien)
3h
Far breton aux pruneaux
1h