Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min., très froide
- 80 g de sucre en poudre
- 160 g de whisky
- 400 g de café expresso ou allongé, selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 1305 kJ / 313 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Sauce marchand de vin
1h 15min
Bibeleskaes alsacien
25min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Bellini à la pêche
5min
Sauce béarnaise
20min
Sauce au fromage
20min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Welsh rarebit
30min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Ravioles sauce au foie gras
40min