Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 145 g de lait
- 1 cube de levure boulangère fraîche, émietté
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé, et un peu pou fariner
- 3 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1675.3 kJ / 399.1 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 27.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Stollen
3 godz. 45 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Navettes au zeste d'orange
1 Std. 35 Min
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Cookies rhum-raisins
25 min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Papet jurassien
2 Std. 45 Min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 Std. 50 Min
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Pastis landais
2 godz. 30 min