Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 603 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55min
Magret de canard à la cerise
50min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 godz. 45 min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min