Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 603 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc mariné
5h 15 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 Min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Effiloché de canard en parmentier
55min
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1 Std.
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 Std. 35 Min