Kompatibilní verze
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 478 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière classique
2h
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12 Std. 10 Min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50min
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4 godz. 45 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Brandade de morue et persillade
50min