Kompatibilní verze
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 478 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandade de morue et persillade
50min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25 min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Brandade de morue
24h 35min
Cassoulet de la mer
50min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Couscous au poulet et aux aubergines
1h
Champignons à la grecque à la harissa
4 Std. 40 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Couscous à l'agneau et au poulet
1h 20 min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min