Kompatibilní verze
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 478 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz espagnol aux fruits de mer
40 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Pâtes aux moules et au safran
25 Min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5 min.
Moules aux cocos de Paimpol
2h 30min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45min
Soupe de poisson
40 Min
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Lasagne aux fruits de mer
1 Std.
Brandade de morue
24h 35min
Brandade de morue et persillade
50 Min