Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 110 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de blancs de poireau, coupés en tronçons de 3-4 cm
- 25 g de beurre
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lardons fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1377.7 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45 min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 min
Pâté aux prunes
1h
Flammekueche
1h 25 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1u. 50min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Tarte au poireau et lardons
2u. 5min
Pizza au potiron
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25 min
Quiche aux fanes de radis
45 min
Flammekueche alsacienne
30 min
Flammekueche
1u. 50min