Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 110 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de blancs de poireau, coupés en tronçons de 3-4 cm
- 25 g de beurre
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lardons fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1377.7 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammekueche alsacienne
30 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Quiche à l'endive et au lard
1 Std. 15 Min
Pizza végétarienne
2 Std.
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Pizza au potiron
1 Std.
Quiche aux poivrons et chorizo
1 Std. 10 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.