Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 110 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de blancs de poireau, coupés en tronçons de 3-4 cm
- 25 g de beurre
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lardons fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1377.7 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Pizza à la courgette
1h 45min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 godz.
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Flammekueche
1 godz. 50 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40 min
Gâteau de galettes aux lardons
1 godz. 15 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 godz. 50 min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 godz. 15 min
Flammekueche
1h 25min
Pizza jambon-champignons
1h 35min
Flammekueche alsacienne
30 min