Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello salato
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Gelato
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 600 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 6 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Gelato fiordilatte
10 Std. 30 Min
Gelato zuppa inglese
16h 20min
Gelato al torrone
10 godz. 20 min
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12 Std. 55 Min
Gelato al caramello salato
8 Std. 25 Min
Gelato pistacchio e mandorle
8 godz. 30 min
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10 Std. 30 Min
Gelato al gianduia
10 godz. 20 min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Caramello salato
1h
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min