Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello salato
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Gelato
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 600 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 6 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Caramello salato
1h
Latte condensato
1h
Semifreddo al caramello salato
11h
Caramelle toffee alle mandorle
1 Std. 45 Min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Yogurt
12h
Mousse al cioccolato e caramello salato
1h
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Caramello liquido
35min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min