Kompatibilní verze
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 136.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 Std.
Rotolo al caffe e nocciola
2h 30min
Trecce dolci
4h
Treccia al latte
2h 30min
Rosette alle mele
3h 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min