Kompatibilní verze
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 136.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Crostata alle albicocche
2 Std.
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Trecce dolci
4 Std.
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Meringhe natalizie
8 Std.
Pesche dolci
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min