Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 500 g água
- 600 g postas de peixe-espada preto
- 2 c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- 200 g leite
- 2 fatias de pão s/ côdea, partidas em pedaços
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 145 g tomate maduro cortado em pedaços
- 4 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1238.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 974.2 mg
Alternativní recepty
Gelado de natas e figo
8 godz.
Fideuá vegetariana de curgete espiralizada - TM5
Žádné hodnocení
Refeição surpresa para dois
Žádné hodnocení
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1h
Piza branca de Inverno
1 Std. 25 Min
Filhós de arroz
1h
Miniaturas de laranja e suspiro
1 Std. 30 Min
Empadas de bacalhau
1 godz. 20 min
Tigeladas
50 min
Quiche de cebola e tomate seco
45min
Tarte de abóbora à americana
2 Std.
Bolo inglês sem glúten
1h