![Foie de pato Foie de pato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C71EBA97-5FCC-46D3-BF7F-085C3120DDBE/Derivates/516EE49F-8AE3-46B9-9B06-42A4127501E6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de vainilla
12sa
Salsa holandesa TM6
15 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Helado de caramelo salado
14h
Yogur natural en Varoma
12sa
Sirope de chocolate
20 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Crema catalana
40 Min
Aceite aromático con aceitunas negras
30 Min
Sopa de pescado
55 Min