Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

4.1 (379 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 800 g de chou-fleur, en fleurettes
  • 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
  • du sel
  • 2 filets d'huile d'olive
  • 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
  • 80 g de cacahuètes, grillées et salées, dont 30 g concassées, pour la finition
  • 30 g de beurre demi-sel
  • poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1648 kJ / 394 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
7 g
Tuk
23 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty