Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
nebo 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimentão verde cortado às rodelas
- 100 g pimentão vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 1 pitada de piripiri (volitelně)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro seco
- 4 pés de coentro, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porco asiático com legumes
1h 20 min
Pão saloio
1h 25min
Jardineira de carne
50 min
Massa guisada com carne
45 min
Arroz de marisco
45 min
Pastéis de bacalhau
45 min
Caldo verde
40min
Cogumelos salteados
20 min
Molho de tomate
40min
Purê de batata
50 min
Arroz de tomate
30min
Almôndegas com molho de tomate
40min