
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
nebo 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimentão verde cortado às rodelas
- 100 g pimentão vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 1 pitada de piripiri (volitelně)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro seco
- 4 pés de coentro só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 356 kcal / 1486 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strogonoff
1hod.
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1hod.
Jardineira de carne
50min
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Arroz de marisco
45min
Canja de galinha
55min
Caldo verde
40min
Mousse de chocolate
3hod. 20min
Molho de tomate
40min
Purê de batata
50min
Arroz de tomate
30min
Almôndegas com molho de tomate
40min