Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Tarte flambé con pancetta
40 λεπτ.
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Žádné hodnocení
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
Crema al sidro dolce
Žádné hodnocení
Cornetti al prosciutto
35 Min
Läckerli di Basilea
1h 10min
Burro alle erbe aromatiche
5 Min
Vellutata di zucca e cocco
45min