Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Risotto Cinque P
30 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1hod. 30min
Knöpfli
50 Min
Salsa all'aglio
10 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Torta di noci engadinese
1 Std. 15 Min
Capuns grigionesi
35 min
Torta di carote argoviese
2 Std.