
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carote geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g di porro in Stücken (3 cm)
- 400 g di acqua
- 300 g di vino bianco (z. B. Chasselas)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di paprica
- 1 pizzico di sale nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato nach Belieben
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
- 1 pasta sfoglia ausgewallt (13 cm x 21 cm)
- 1 uovo verklopft
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 473 kcal / 1976 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa all'aglio
15 min
Knöpfli
50 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Senape delicata
25 min
Caramelle alla panna
2 godz.
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Torta di Zugo al kirsch
4 godz.
Fonduta moitié-moitié
20 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Brak ocen
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Knöpfli
50 min