Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 400 g di acqua
- 300 g di vino bianco (z. B. Chasselas)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di paprica
- 1 pizzico di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
- 1 pasta sfoglia, ausgewallt (13 cm x 21 cm)
- 1 uovo, verklopft
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione
15min
Brezel (Cialde croccanti)
2j 30 menit
Condimento balsamico
Žádné hodnocení
Crêpes
1 Std. 15 Min
Colorare le uova di arancione
55 Min
Bürli con segale
12 Std.
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Salsa olandese
15min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Meringhe
2j