Papet vaudois

Papet vaudois

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 55min
4 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di patate, a pasta gialla densa geschält, in Stücken (2 cm)
    700 g
  • di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
    600 g
  • salsiccia vodese
    1
  • salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
    1
  • di cipolle halbiert
    80 g
  • di burro
    15 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaio
  • di panna intera, fredda
    150 g
  • di vino bianco, secco
    100 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino

Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Kalorie 4486 kcal / 18579 kJ
Protein 151 g
Tuk 345 g
Sacharidy 158 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...