
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4486 kcal / 18579 kJ
- Protein
- 151 g
- Tuk
- 345 g
- Sacharidy
- 158 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1hod. 15min
Gazpacho
1hod. 15min
Marmellata con zucchero gelificante
30min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1hod.
Mojito
10min
Tartare di verdure
25min
Gazpacho
1hod. 15min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1hod. 40min
Omini di pomodori
Žádné hodnocení
Polenta ticinese
45min