Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Protein
- 151 g
- Sacharidy
- 158 g
- Tuk
- 345 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chana masala
45 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Blanquette di vitello
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Stufato di pollo alla senape
40min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min