Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Protein
- 151 g
- Sacharidy
- 158 g
- Tuk
- 345 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Panna cotta con coulis di mango
4h 15min
Guacamole
5 Min
Torta Schlorzifladen
Žádné hodnocení
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Bevanda disintossicante per la pelle
Žádné hodnocení
Dip di datteri e curry
5 Min
Manzo alla Stroganoff
45min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min