Panini di San Gallo

Panini di San Gallo

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 26hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Lievitino (giorno 1)
  • 100 g di acqua tiepida
  • 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
  • 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
  • 100 g di semi di segale
  • 320 g di farina semibianca + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
  • 300 g di acqua + q.b. per spennellare
  • ¼ di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
    ½ bustina di lievito secco, (circa 3.5 g)
  • 1 cucchiaio di sale

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...