Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
nebo ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45min
Biscotti milanesini
3h
Torta di carote argoviese
2h
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Bürli con segale
12h
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Zuppa al vino
1u.
Mini-amaretti
1 godz. 30 min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min