
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
nebo 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
nebo 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 363 kcal / 1520 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30min
Caramels à la crème
2hod.
Gâteau des rois
2hod. 15min
Focaccia croustillante
2hod. 10min
Pizza à la farine d'épeautre
Žádné hodnocení
Pavé au chocolat épicé
12hod.
Glace au caramel
9hod.
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Pains de Saint-Gall
26hod. 30min
Focaccia aux anchois
1hod. 45min
Tourte aux noix de l'Engadine
1hod. 15min
Pain tessinois
1hod. 50min