Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
nebo 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
nebo 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Crêtes de coq
24h
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Caramels à la crème
2h
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Forêt noire
2j 30 menit
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
Žádné hodnocení
Confiture pomme-pomme de terre
25min
Pizza à la farine d'épeautre
Žádné hodnocení
Pavé au chocolat épicé
12h
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20 phút