Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
nebo 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
nebo 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Escargots noix-cannelle
2h 10 min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Glace au jogourt et à la mangue
Žádné hodnocení
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Brownies
45 Min
Soupe d'orge
1 Std. 20 Min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Soupe de riz
50min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Velouté orange-courge
35min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min