Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 80 g de sucre
- 3 œufs
- 200 g d'Ovomaltine®
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 200 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 100 g de chocolat blanc, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1663 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Gâteau à la crème
45 Min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Milanais
3hod.
Gâteau des rois
1h 55min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Gâteau choco-coco
40min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Pain tessinois
1h 50min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min