Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garniture
- 400 g de raisins de Smyrne
- 30 g d'eau
- 20 g de sucre
- 1 c. à soupe de kirsch
- ¼ c. à café de cannelle moulue
Pâte
- 500 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 180 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 80 g de cidre
- 80 g de crème acidulée, toutes sortes
Finition
- 1 œuf battu pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêtes de coq
24h
Liqueur de mangues
Žádné hodnocení
Pain aux poires
Žádné hodnocení
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Sauce automnale
10min
Fagotto napoletano
Žádné hodnocení
Choco-praliné abricot
Žádné hodnocení
Focaccia au romarin
2h 30min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Focaccia croustillante
2h 10min
Gâteau de Linz
1h