Zařízení & příslušenství
辣炒年糕
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
韓國麻油20 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲100 克
-
韓國辣椒醬50 克
-
韓國辣椒粉1 ½ 大匙
-
二砂糖1 ½ 大匙
-
醬油15 克
-
海鮮高湯450 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
韓式魚板 切片80 克
-
韓式泡菜 略切100 克
-
年糕300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.6 g
Kalorie
1678.7 kJ /
401.6 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
75.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製加熱食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan