Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蒜頭
- 20 克 韓國麻油
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 50 克 韓國辣椒醬
- 1 ½ 大匙 韓國辣椒粉
- 1 ½ 大匙 二砂糖
- 15 克 醬油
- 450 克 海鮮高湯
- 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 80 克 韓式魚板 ,切片
- 100 克 韓式泡菜 ,略切
- 300 克 年糕
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1678.7 kJ / 401.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.4 g