Kompatibilní verze
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych
- 200 g ryżu białego, krótkoziarnistego, np. do risotto
- 100 g kaszy jaglanej
- 200 g kaszy gryczanej, niepalonej
-
30
g łusek babki płesznik (psyllium)
nebo 30 g nasion babki płesznik (psyllium) - 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 420 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kromkę
- Kalorie
- 276.7 kJ / 66.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 Std. 30 Min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10min
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 Std.
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 Std. 25 Min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3h 10min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10min
Mąka gryczana
5 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 Std.
Bezglutenowy chleb życia
1 Std. 10 Min
Bezglutenowe bułki
1 Std. 15 Min