Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ząbek czosnku
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 100 g rukoli
- 120 g oliwy z oliwek
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 6751.4 kJ / 1614 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 166.2 g
- Nasycený tuk
- 27.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 866.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenada
5 Min
Pesto z rukoli
10min
Pesto z jarmużu
25 Min
Czerwone pesto
5 Min
Kawior z bakłażana
50 Min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Pesto z bazylii
10min
Pesto pomidorowe
15p
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Pasta z bakłażana
55min
Pesto szpinakowe
10min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min