Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g ziaren pszenicy (patrz wskazówka)
- 150 g mąki żytniej
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 330 g wody
- 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 1 łyżeczka soli
- 2 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 798.1 kJ / 190.7 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20 min
Mini focaccie
2u. 5min
Tarta tatin z warzywami korzeniowymi
2 Std. 10 Min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1h 30min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1h 55min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Grissini - paluchy chlebowe
3 Std.
Chlebki śródziemnomorskie
1h 5 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min