Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 - 90 g jarmużu, tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
- 50 g wody, gorącej
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 5 g liści bazylii, świeżych
- 130 g oliwy z oliwek
- 1 - 2 szczypty soli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1438.9 kJ / 343.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 145.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Pesto szpinakowe
10 min
Pesto pomidorowe
15 Min
Pesto sezamowe
10 min
Pesto ze szczawiu
10 min
Pesto z bazylii
10 min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Pasta z jarmużu
15 Min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10 min
Pesto z rukoli
10 min
Hummus z dyni
1 godz.
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 min