Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 125 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 gema de ovo
- 30 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g chalota cortada em quartos
- 100 g acelgas, só o talo cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g acelgas, só as folhas cortadas em pedaços
-
300
g ervilhas frescas
nebo 300 g ervilhas descongeladas - 250 g feijão-verde cortado em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g leite
- 100 g agrião, só as folhas
- 4 ovos
- 250 g queijo ricota esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1 Std. 15 Min
Strogonoff de legumes
30 Min
Húmus de manjericão
20 min
Húmus de cenoura
15 Min
Cogumelos recheados com quinoa
1 Std.
Pesto de couve e avelã
5 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Beringiza = beringela + piza
45 Min
Húmus de tomate e feijão-branco
5 Min
Húmus com cenoura
20 min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Crepes com queijo e molho de morango
1 Std.