Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Essiggurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilet, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Joghurt
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln klein, abgewaschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnensalat mit Speck
40 min
Rote Grütze
30 min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 Min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min