
Kompatibilní verze
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lammhüften
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 600 g Lammhüfte (ca. 3-4 Stück)
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 1 Stück Butter kalt (ca. 3 cm)
Speckbohnen
- 250 g Wasser
- 300 g grüne Bohnen, frisch in Stücken (5 cm)
- 50 g Schinkenspeckwürfel
Kartoffelpüree und Fertigstellung
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- 400 g Milch
- Öl zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Butter in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 688 kcal / 2880 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 1119 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13hod. 15min
Sauerkraut
96hod.
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1hod. 15min
Kartoffelgratin
1hod. 10min
Gurkensalat
10min
Möhrensalat
10min
Gulasch
2hod.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min