
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Möhren in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 622 kcal / 2605 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 528 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1hod. 45min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2hod. 50min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1hod. 30min
Ossobuco
1hod. 20min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1hod. 50min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Pulpo
2hod.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2hod. 30min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Ochsenbäckchen
5hod.