Schweinebäckchen-Ragout mit Morcheln

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schweinebäckchen in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Öl
    50 g
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Cognac
    30 g
  • 5-Gewürze-Pulver
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Worcester-Sauce
    5 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    420 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Morcheln, frisch
    100 g
    30 g Morcheln, getrocknet, nach Packungsangabe vorbereitet
  • Erbsen, TK (volitelně)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1204.3 mg
Protein 21.4 g
Kalorie 1555.5 kJ / 371.8 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...