
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Gruyère in Stücken
Teig
- 75 g Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Weizenmehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Speck, gewürfelt (siehe Tipp)
- 4 Eier
- 50 g Milch
-
100
g Crème fraîche
nebo 100 g Rahm - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 290 kcal / 1215 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 0.6 g