Caldo de pescado

Caldo de pescado

4.7 199 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
1500 g

Suroviny

  • 1 cebolla en cuartos (200 g)
  • 1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
  • 1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
  • 500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1500 g

Protein 35 g
Kalorie 3020 kJ / 721 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 21 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...