
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cebolla en cuartos (200 g)
- 1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
- 1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
- 500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1500 g
- Kalorie
- 721 kcal / 3020 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sardinas en escabeche
48hod. 25min
Fumet de pescado y gambas
20min
Caldo base
55min
Caldo de verduras
35min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Caldo de pollo
30min
Sepia al ajillo
25min
Bacalao fresco con ajada
30min
Sopa de pescado y arroz
45min
Calamares encebollados
1hod.
Caldo de ave y jamón
1hod. 5min