![Caldo de pescado Caldo de pescado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07AA33E1-5598-444A-AF96-15F2FD29CDA4/Derivates/B0285A92-8417-4FAF-BE40-8A22207E6F5D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cebolla en cuartos (200 g)
- 1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
- 1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
- 500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1500 g
- Kalorie
- 3020 kJ / 721 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fumet de pescado y gambas
20 min
Caldo de pollo
30 min
Sopa de pescado
55 min
Crema con rape y gambas
30 min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Caldo de verduras
35 min
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Caldo base
55 min
Caldo de ave y jamón
1h 5 min
Calamares encebollados
1 godz.
Sepia al ajillo
25 min