Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cebolla en cuartos (200 g)
- 1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
- 1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
- 500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1500 g
- Kalorie
- 3020 kJ / 721 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de verduras
35min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Sepia al ajillo
25 min
Calamares encebollados
1h
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Caldo base
55 min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Crema con rape y gambas
30 min
Rape en salsa americana
1h
Caldo de pollo
30 min