Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas de merluza
- 80 g de pan de molde sin corteza
- 150 g de leche
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 25 g de vino blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- 150 - 200 g de harina
Salsa de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 150 g de cebolla en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 75 g de vino blanco
- 450 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3125 kJ / 747 kcal
- Protein
- 24.37 g
- Sacharidy
- 56.45 g
- Tuk
- 47.14 g
- Vláknina
- 3.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2ч.
Albóndigas en salsa española
55 min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40 мин.
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Albóndigas de bonito
45 min
Albóndigas en salsa española para dos
30 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 мин.
Nuggets de merluza
30 min
Filetes rusos
1 godz. 10 min
Marmitako
40 мин.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min