Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos)
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 1 zanahoria en rodajas
- 150 - 200 g de tomate maduro (pelado y en trozos)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 1 hoja de laurel seca
-
2
ramitas de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco - 80 - 100 g de chirivías en dados (volitelně)
- 50 g de pulpa de calabaza en dados
- 1 cucharadita de sal
- 400 - 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1620 kJ / 388 kcal
- Protein
- 21.09 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 20.17 g
- Vláknina
- 8.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo guisado
30 min
Conejo al ajillo con setas
40min
Patatas guisadas con conejo
50min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo a la huertana
45min
Judías blancas con costillas
45min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1u.
Lentejas guisadas
50min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1u.
Arroz con punta de costilla de cerdo
1u.
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min