Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos)
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 1 zanahoria en rodajas
- 150 - 200 g de tomate maduro (pelado y en trozos)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 1 hoja de laurel seca
-
2
ramitas de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco - 80 - 100 g de chirivías en dados (volitelně)
- 50 g de pulpa de calabaza en dados
- 1 cucharadita de sal
- 400 - 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1620 kJ / 388 kcal
- Protein
- 21.09 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 20.17 g
- Vláknina
- 8.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de ternera con tortellini
1h
Judías blancas con costillas
45min
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Patatas guisadas con conejo
50min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Lentejas guisadas
50min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz meloso con codornices
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1h 15min