Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 500 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 500 g Wasser
- 20 g Olivenöl, nativ
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, vorzugsweise rot, entkernt
- 50 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15 min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Muscheln in Weissweinsud
35 Min