Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 500 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 500 g Wasser
- 20 g Olivenöl, nativ
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, vorzugsweise rot, entkernt
- 50 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Penne alla Puttanesca
35 min
Peking Chicken
45 min
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min