Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grillbutter (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Rosmarin, frisch
- ½ Schalotte
- 1 - 2 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (25 g)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Paprika, geräuchert, gemahlen
Schweinsfilet im Speckmantel
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 80 g Speckstreifen
- 1 Schweinefilet, sehenenfrei (ca. 250-300 g)
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer, gemahlen
- 70 g Basilikum-Pesto
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40 Min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Egli-Knusperli
1h
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Lasagne
2 godz.
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15 min
Bernerplatte
1h 15min
Pulled-Pork im Burger
3h
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Schweinefilet an Senfsauce
30 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h