Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné
- 270 g amêndoa
- 270 g açúcar
Crocante
- 75 g farinha tipo 55
- 60 g manteiga bem fria cortada em cubos
- 75 g açúcar mascavado claro
Pasta de praliné
- 35 g avelã torrada
- 50 g natas
Creme de praliné
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 100 g natas
- 100 g chocolate preto (53% cacau) partido em pedaços
- 60 g avelã torrada
Choux
- 70 g leite
- 65 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 60 g manteiga
- 80 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2432.8 kJ / 581.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 129.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache de coco para macarons
3h 15min
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3h 10min
Molho de caramelo
15min
Glacê
5min
Petit-fours
48 godz.
Macarons de chocolate
2h
Massa sablé de cacau
45 min
Nuggets
40 min
Delícia de chocolate merengada
4 godz. 30 min
Massa choux
1h 30min
Ganache
20 min
Crepes
35min