Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa demolhada a quente
- 40 g centeio em grão
- 20 g pão ralado
- 110 g água
Massa-mãe de centeio
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 110 g farinha de centeio tipo 130
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca, cortada ao meio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 70 g noz em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 362 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 32.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Botões doces
2 Std. 45 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Carcaças de espelta
23h 40min
Nuvem de espelta
16h 30min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de batata
12h
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1 Std. 25 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pão de lavrador
16h 15min
Massa-mãe
360 Std.