Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa demolhada a quente
- 40 g centeio em grão
- 20 g pão ralado
- 110 g água
Massa-mãe de centeio
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 110 g farinha de centeio tipo 130
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca, cortada ao meio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 70 g noz em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 362 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 32.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão pardo torcido
16h
Pão de lavrador
16u. 15min
Pão duplo de centeio e espelta
Nessuna valutazione
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de especiarias
Nessuna valutazione
Pão de leitelho
18h
Massa Choux
2h
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pães de cenoura e cereais
15h