Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa demolhada a quente
- 40 g centeio em grão
- 20 g pão ralado
- 110 g água
Massa-mãe de centeio
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 110 g farinha de centeio tipo 130
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca, cortada ao meio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 70 g noz em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 362 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 32.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Baguetes
15h
Pães de girassol e linhaça
20h 10 min
Pão de iogurte
14u. 50min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Brak ocen
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Pão branco
15h