Risotto au poireau et au gorgonzola

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 383 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 portions

Suroviny

  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poulet
    1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de poireau blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 500 g d'eau
  • 60 g de gorgonzola au mascarpone
  • poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 378.4 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 2518.2 kJ / 601.9 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 90.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...