Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au chou-fleur
45min