Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.