Risotto au poireau et au gorgonzola
TM5 TM31 TM6

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 (361 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poulet
    nebo 1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 500 g d'eau
  • 60 g de gorgonzola au mascarpone
  • poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
725 kJ / 173 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
17 g
Tuk
9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty