Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de palitos de cangrejo en trozos
- 1 lata pequeña de atún en aceite (65 g) escurrido
- 175 g de queso cremoso
- 150 g de pimientos del piquillo enteros, aprox 10 unidades (bruto 210 g)
- 75 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de nata
- 1 pellizco de sal
- 1 bolsa de hojas variadas de ensalada (mezclum) para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1421 kJ / 340 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 520 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1h 45 min
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1h 45 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Pimientos del piquillo rellenos de atún y queso
30 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min
Tigres
1h
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min
Tartaletas de pimientos confitados
45 min