Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
- ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
- 100 g zongedroogde tomaten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
- 250 g room, 35% vet
- 350 g water
- 80 g witte wijn
- 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
- 250 g pasta, droge type, penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 885.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aromatische kipcurry
1h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Waterzooi van kip
1h
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Aardappel-wortel hapjes
40min
Paaspastei
Žádné hodnocení
Kleverige sesamkip
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min