Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
- ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
- 100 g zongedroogde tomaten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
- 250 g room, 35% vet
- 350 g water
- 80 g witte wijn
- 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
- 250 g pasta, droge type, penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 885.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Russische salade
No ratings
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Avocadosap met dadels
5 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Aardappelgratin
No ratings
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Kleverige sesamkip
40min
Scampi cajun citroen pasta
30min