
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g gele ui in tweeën gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 takje verse bladpeterselie alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
- ¼ - ½ verse rode peper ontpit indien gewenst
- 100 g zongedroogde tomaten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
- 250 g room, 35% vet
- 350 g water
- 80 g witte wijn
- 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
- 250 g pasta, droge type, penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 703.3 kcal / 2954 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 33.7 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Sodík
- 885.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip katsu curry met rijst
1hod. 40min
Russische salade
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1hod.
Spaanse risotto
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Sacher taart
3hod.
Spaghetti carbonara
30min
Kleverige sesamkip
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min