Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Romige aspergesoep
25min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min