Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Kleine aspergeflans
55 min
Courgettesoep met munt
35 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Romige aspergesoep
25 min