Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Eekhoorntjesbrood zout
5 分钟
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min