
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g groene asperges geschild
- 500 g witte asperges geschild
- 2 stengels vers citroengras in stukken
- 500 g water
- 100 g ui gehalveerd
- 50 g boter koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 225.2 kcal / 942.2 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Peergelei
Keine Bewertungen
Romige erwtensoep
40 Min
Gemarineerde paprika's
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min