Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de graines de carvi
- farine de blé, pour le plan travail
- 600 g de navets, coupés en deux
- 80 g de fromage à pâte pressée, type cantal
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide entière
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1568.3 kJ / 376 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Tatin aux navets
1h 10 min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tatin de navets
10 Std.
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10 min
Colcannon irlandais
1h 10 min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1u.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1u.
Chou-fleur en soufflé
55min